Growatt | Aksesorë Growatt

TPM-CT-E

  • Saktësi në matje të Klases 1
  • LCD display, lehtë për operim dhe monitorim
  • Matje me CT për instalim të lehtë
  • Kompatibil me inverterët dhe hapsirat Growatt