Rreth Nesh

Unisolar LLC, është themeluar në Janar të vitit 2021, nga një inxhinier i energjisë elektrike dhe të asaj së ripërtrishme: z. Bujar Guci në Kosovë. Unisolar LLC u themelua duke parë nevojën për një kompani serioze, e cila do të ishte më pranë klientëve në fushën e energjisë të ripërtrirshme. Në një kohë të shkurtur kompania Unisolar L.L.C. u bë lidere në fushën e energjisë të ripërtrirshme në Kosovë dhe rajon.

Duke u bazuar në përvojat e mëhershme personale në sisteme energjetike dhe duke pasur të gjitha kualifikimet e nevojshme europiane për sistemet fotovoltaike, Unisolar është themeluar me synimin që t'i arrin majat e një biznesi të suksesshëm në fushën e energjisë së ripërtrishme në Kosovë e më gjerë.

Kompania jonë ka instaluar mbi 5 MWp sisteme fotovoltaike vetëm gjatë kësaj periudhe 2021 - 2022, duke përfshirë këtu sistemet fotovoltaike për vet-konsum. Poashtu, kompania është zgjeruar edhe më tutje, me hapjen e kompanive simotër në Maqedonin Veriore me seli në Shkup, dhe në Shqipëri me seli në Tiranë.

Kompania jonë po avancon shumë në intensifikimin dhe mobilizimin e klientëve për benefitet e përdorimit të teknologjive te gjelbërta dhe vetëdijësimin e ruajtjes së ambitentit. Kjo arrihet me anë të produkteve sa më kualitative në tregun botëror, të tilla si brendet me të cilat ne bashkëpunojmë si: AE SOLAR GMBH dhe GROWATT NEW ENERGY.

Më shumë

NDIKIMI I SISTEMEVE TONA NË MJEDIS

0 t

CO i reduktuar

0 t

Qymyri standard i kursyer

0

Shpyllëzimi është zvogëluar

SHËRBIMET

Ev charger

EV CHARGER

Solar systems

SISTEME SOLARE

MATERIALE TË SISTEMEVE SOLARE

KALKULATORI

Kalkulatori për sisteme fotovoltaike

Ju lutem ndiqni hapat e mëposhtëm që të kalkuloni sistemin fotovoltaik për objektin tuaj.

Hapi 1:

Cilit grup tarifor i takoni

Ndihmë ?

Hapi 2:

Ju lutem vendosni shënimet si më poshtë

Hapi 3:

Vendosni vleren e kWh të shpenzuar gjatë vitit

Ndihmë ?

Hapi 3:

Vendosni vleren e kWh të shpenzuar gjatë secilit muaj

Ndihmë ?

Muaji {{month.month}}/{{ month.year }}

Hapi 3:

Vendosni vleren e kWh të shpenzuar gjatë vitit

Ndihmë ?

Hapi 3:

Vendosni vleren e kWh të shpenzuar gjatë secilit muaj

Ndihmë ?

Muaji {{month.month}}/{{ month.year }}

JU LUTEM NA KONTAKTONI NË EMAIL OSE NË NUMËR TË TELEFONIT PËR KONSULTIME MË TË ZGJERUARA

Totali në kWh: {{totalkWh}}
Pmax(max): {{maxPmax}}

SISTEMI FOTOVOLTAIK I REKOMANDUAR: {{systemCapacity}} kWp

Benefitet

Zvogelon

NDOTJEN

KURSIM

i mjeteve monetare

MIRMBATJTJE

jo e kushtueshme

REFERENCAT

Këtu mund të shihni se si po e zhvillojmë vendin tone, me punën e palodhshme të ekipës tone…

Ekipa Jonë

teamMemberPhoto

Bujar Guci

CEO

teamMemberPhoto

Ermal Kelmendi

Kordinator

teamMemberPhoto

Natyra Osmanaj

Menaxhere e shitjes

teamMemberPhoto

Rrezarta Jetullahu

Inxhiniere e projekteve

teamMemberPhoto

Erkanda Kaliqani

Inxhiniere

Kontakti

Na kontaktoni

a