AE Solar | Panele solare

AE SOLAR PANEL (395-415 W) (Bifacial)

  • Lloji dhe nr. e qelizës: monokristaline 120
  • Tensioni maksimal i sistemit: 1500 (V)
  • Fuqia : 395W-415W
  • Efiçienca : 20.22% - 21.25%
  • Përmasat: 1724 mm x 1133 mm x 35 mm
  • Pesha: 21.5 kg
  • Garancia e performancës: 30 vjet
  • Garancia e produktit: 15 vjet