Growatt | OFF GRID INVERTER

SPF 3500 - 5000 ES

  • Fuqia : 3.5 – 5 kW
  • Numri i MPPTs : 1 MPPTs
  • Tensioni në MPPT : 120-430 VDC
  • Tensioni i baterisë : 48 VDC
  • Lloji i Baterisë : Litium dhe Gel