Growatt | INVERTER ON GRID TRE FAZOR

MAX 100-125 KTL3 LV/MV

  • Fuqia: 100-125 kW
  • Numri i MPPTs : 10 MPPTs
  • Tensioni në MPPT : 180-1000V
  • Efiçienca : 98.8%
  • Skanimi dhe diagnostikimi inteligjent I/V