Growatt | OFF GRID INVERTER

SPF 3000T HVM - G2

  • Fuqia: 3KW
  • Numri i MPPT: 1
  • Tensioni ne MPPT: 250 VDC
  • Tensioni i baterise: 48 VDC
  • Lloji i batterise: Litium dhe gel