AE Solar | Panele solare

AE SOLAR PANEL (440-460 W)

  • Lloji dhe nr. e qelizës: monokristaline 144 (6x12)
  • Tensioni maksimal i sistemit: 1500 (V)
  • Fuqia : 440W-460W • Efiçienca : 20.24%-20.70%
  • Përmasat : 1910 x 1133 x 35 mm
  • Pesha: 24 kg
  • Garancia e performancës: 30 vjet
  • Garancia e produktit: 15 vjet