AE Solar | Panele solare

AE SOLAR PANEL (530W – 550W)

  • Lloji dhe nr. e qelizës: monokristaline 144 (6x12)
  • Tensioni maksimal i sistemit: 1500 (V)
  • Fuqia: 530W-550W
  • Efiçienca: 20.60%-21.31%
  • Përmasat: 2278 mm x 1133 mm x 35 mm
  • Pesha: 27 kg
  • Garancia e performancës: 30 vjet
  • Garancia e produktit: 15 vjet