Growatt | Mbushës EV

THOR SMART EV CHARGER – TRE FAZOR

THOR 11AS-S/P, THOR 22AS-S/P

  • Tensioni Input/Output : 400 V
  • Rryma maksimale dalese : 16-32 A
  • Fuqia maksimale dalese : 7 – 22 Kw
  • Pesha : 12.5 kg
  • Mbrojtja : Mbi dhe Nen Tension, Mbingarkes, Qarku i shkurtur